OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Du er her:

Formidlingskoordiantor

Formidlingskoordinator er ikke en lovpålagt oppgave, men alle skoler i Nordland har ansatt koordinator i ulike stillingsstørrelser. Ansvarsområdet er å jobbe målrettet og systematisk for å øke formidlingen av lærlinger, lærekandidater og praksisbrevkandidater.

I samarbeid med skolens ledelse og YFF lærere skal de også bidra til rekruttering av nye lærebedrifter, og videreutvikle nettverk og samarbeid mellom videregående skole, opplæringskontor og lokalt/regionalt arbeidsliv.

Som en del av elev- og lærlingetjenesten skal formidlingskoordinator inngå i det systemrettede arbeidet, med hovedansvar for formidling og å øke kunnskapen om fagopplæring i skole. Formidlingskoordinator skal jobbe på tvers av alle yrkesfaglige utdanningsprogram og samarbeide tett med både kontaktlærere, faglærer og YFF-lærere.