OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Du er her:
Aktuelt KHVGS

Visma InSchool - skoleadministrativt system

Logo Visma in School - Klikk for stort bildeVisma InSchool logo ​​​​​

Ved skolestart høsten 2022 tar Nordland i bruk nytt skoleadministrativt system, Visma InSchool (VIS). VIS er en nasjonal løsning, og Nordland er det nest siste fylket som tar løsningen i bruk. 

 

Systemet er fortsatt under utvikling, og det er dataselskapet Visma Enterprise AS som står for arbeidet. Visma Enterprise er et av Norges og Europas største selskap i sitt slag.

Innlogging

Visma InSchool er en skyløsning skolene bruker for å administrere skolehverdagen. 

Logg inn i Visma InSchool

Velg din skole i listen for å logge inn på skolens VIS-side.

Tjenesten krever innlogging:

  • Elever og lærere logger inn med Feide-konto
  • Foresatte logger inn med ID-porten. 

Informasjon om Visma InSchool

 

KHVGS avslutter "alltid" til jul med volleyballturnering i hallen, også med juleverksted. Nissen kommer og juletreet blir satt fram. Det avsluttes med å gå rundt juletreet og nissen har alltid med seg noe. 

 

Lisbeth Øgsnes (53) har takket ja til å bli ny rektor ved Knut Hamsun videregående skole.

I kalenderen heter det at det er elevfri 18. november. Det er det ikke på KHVGS. I forbindelse med høstferien har skolen "brukt" opp denne dagen. Derfor er det ordinær skole på KHVGS fredag 18. Kanskje ikke en helt ordinær fredag, fordi det er mandagstimeplan som er satt opp. 

Besøksdager friluftslivsfag 2023:

Vil du vite mer/se hvordan det er å være elev hos oss? Kom på hospitering med overnatting! 
Datoer for besøk i 2023 er:

  • 25.01.2023
  • 10.02.2023

Ta kontakt med Siv-Elin Øvrevold (sivovr@vgs.nfk.no), eller Bård Løding (barlod@vgs.nfk.no) for info og påmelding.

 

 

Knut Hamsun joarkkaskåvllå åhtså prosjæktajådediddjev 50% gasskabåddåsasj virgen jahkáj virggáj biedjama rájes. Ulmme l ierit ietjá ásadit skåvlåv resurssaskåvllån julevsáme gielan ja kultuvran joarkkaskåvlå dásen. Sávvap máhtá álgget nav jåhtelit gå vejulasj.

Knut Hamsun videregående  skole søker prosjektleder i 50% midlertidig stilling for ett år fra tilsettingsstart. Formålet er blant annet å etablere skolen som ressursskole for videregående skole for lulesamisk språk og kultur. Det er ønskelig med snarlig tiltredelse.

Sametingsråd Mikkel Eskil Mikkelsen og Fylkesråd for utdanning og kompetanse, Elin Dahlseng Eide, møtte KHVGS i et omfattende informasjonsprogram om skolen og utfordringene. Fylkestingets vedtak om samisk ressursskole ved KHVGS var en viktig sak i møte.   

Mandag ble det valgt konstituert nytt elevråd og valgt nytt elevrådsstyre ved KHVGS. Det nye styret er leder Alvin Moe, nestleder Thor Blair Mørkhagen, sekretær Una Svalbjørg og styremedlem Maja Åsbakk. Den første utfordringen til skolens ledelse var "når er Åpen skole på plass". 

Torden og lyn var åpningsdagen på mandag, men i dag onsdag var Sleppen klatrefelt på Skutvik turmålet i strålende sol for alle elevene på Oppeid. Elevene får også prøvd seg i luftige klatreløyper. 

 Hjertelig velkommen alle nye og gamle elever til nytt skoleår ved Knut Hamsun VGS avdeling Oppeid og i Steigen! Vi starter med et smell i lyn og tordenværet, og satser på at det er et tegn på et skoleår med mye energi, fart og spenning. Vi gleder oss til å komme igang! 

— her: Æventyrsalen Hamsunsenteret.

 Tarjei Eck Hansen har takket ja til å bli ny rektor ved Knut Hamsun videregående skole.