OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Du er her:

Vi har lansert Pantastisk!

Nå er den her, podcasten for og med elever på Knut Hamsun vgs.  

For å inspirere til leseglede hos oss har vi startet et podcastprosjekt på biblioteket – for og med elever på Knut Hamsun vgs., eller alle som vil høre på. Her skal vi snakke om hva som gjør en bok god, litteraturens gleder, og rett og slett ta for oss temaer som berører flere av livets store spørsmål. Hvilke typer bøker vi skal diskutere vil variere, og vi skal selvsagt komme innom Hamsun i løpet av våren. 

I denne første episoden, som du finner på Spotify eller iTunes, diskuterer vi boka Hamburgerprinsessa av Saia Stueng som først ble utgitt på nordsamisk i 2017, og som vi leste opp mot samenes nasjonaldag. Vi snakker om bokas gjennomgående mørke tematikk, og det er (heldigvis) litt uenighet om bokas kvaliteter. Det fine med litteraturen er at det ikke finnes fasitsvar!

Prosjektet er finansiert av Nordland Fylkesbibliotek, som har gjort at vi har fått kjøpt inn profesjonelt utstyr, og sammen med skolebibliotekarens journalistutdannelse skal dette bli et fint tilbud både for deltakere og lyttere,  

Dersom du kunne tenke deg å være med selv, kan du komme innom Bendik på skolebiblioteket for en hyggelig prat.

Vi blir veldig glade om dere abonnerer på podcasten, og gir den fem stjerner (slik at vi kan spre det glade lesebudskap til så mange som mulig i vårt langstrakte land).