OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Gult nivå på smittevern ved KHVGS fra onsdag 20. januar

 

Som de fleste sikkert har fått med seg pågår det et smitteutbrudd i Hamarøy. Skoleledelsen har kontinuerlig kontakt med Hamarøy Kommune og Nordland fylkeskommune, og kommer fortløpende til å sende ut oppdatert info via Transponder som beskriver aktuell status. Vi kommer også til å oppdatere skolens hjemmeside, http://www.hamsun.vgs.no/

 

18.01.2020: Infomelding nr 9 fra Knut Hamsun videregående skole

Gult nivå på smittevern fra onsdag 20. januar. Dette betyr blant annet følgende:
- Vanlig undervisning alle elever fra og med onsdag
- Kantina åpner for matsalg over disk fra torsdag
- Frokost for avhenting klassevis til og med onsdag
- Hamarøyhallen åpen for undervisning fra onsdag

Gult nivå er ikke så veldig forskjellig fra rødt nivå. Vi må fortsatt unngå klemming og håndhilsning og være nærmere enn 1 meter fra hverandre utenfor klasserommet. Vi må alle ha god hygiene samt være hjemme med forkjølelsessymptomer.

Eirik Stensland
Rektor

 

14.01.2021: Infomelding nr 8 fra Knut Hamsun videregående skole

Gjelder avdeling Oppeid fra kommende uke:
Fortsatt rødt nivå til og med tirsdag 19.januar. Dette innebærer digital undervisning for alle yrkesfagelever mandag og tirsdag.

OBS! Kommuneoverlegen ber ALLE tilreisende hybelelever om å teste seg. KHVGS håper at alle følger oppfordringen. Ring test-tlf : 477 66 557 for å avtale tidspunkt for testing. Åpningstider for test-telefon ukedager kl. 9.00 - 12.00 og 13.00 - 15.00.

Med hilsen
Eirik Stensland
rektor

 

07.01.2021: Infomelding nr 7 fra Knut Hamsun videregående skole

Gjelder avdeling Oppeid fra kommende uke:

Vanlig undervisning mandag til fredag for alle klasser studiespesialisering/friluftslivsfag

Mandag og tirsdag: Nettundervisning for alle elever på yrkesfag, herunder elever i Steigenmodellen.

Eirik Stensland
Rektor

 

03.01.2021:

Kjære elev


Hamarøy kommune og KHVGS ber alle hybelelever avvente med å reise til skolen før tidligst neste helg.

Når du skal ha hjemmeskole, vær strukturert og ute i god tid før undervisningen begynner. Det er It´s learning som er vår læringsplatform, og de fleste opplegg og pålogginger vil du finne her.
Er du i tvil, ta kontakt med faglærer eller kontaktlærer.

Husk at Elevtjenesten er tilgjengelig for deg hvis du har noe på hjertet.

MVH
Rektor Eirik

 

03.01.2021: Infomelding nr 6 fra Knut Hamsun videregående skole
Gjelder avdeling Steigen

Steigen Kommune har meddelt at man innfører rødt nivå for grunnskoler og videregående skole i Steigen.

For KHVGS avd Leinesfjord innebærer dette vanlig klasseromsundervisning med med forsterket smittevern. Elevene skal altså møte opp på skolen som vanlig fra mandag 4. januar

Les om rødt nivå i videregående skole her:
https://www.udir.no/kvalitet-og-kompetanse/sikkerhet-og-beredskap/informasjon-om-koronaviruset/smittevernveileder/ungdomsskole-vgo/smitteforebyggende-tiltak/

Jeg ber alle elever og ansatte bidra til at vi klarer å minske risiko for smittespredning. Les regjeringens anbefalinger og pålegg her:

https://www.regjeringen.no/no/aktuelt/innforer-flere-nasjonale-smitteverntiltak/id2826466/

Med vennlig hilsen
Eirik Stensland
Rektor

03.01.2021: Infomelding nr 5 fra Knut Hamsun videregående skole

Med bakgrunn av den pågående smittesituasjonen, har smittevernmyndighetene i Hamarøy kommune vedtatt stenging av Knut Hamsun videregående skole avdeling Oppeid i perioden mandag 4. januar til og med fredag 8. januar.

Dette medfører digital hjemmeundervisning av samtlige elever på Oppeid i kommende skoleuke. OBS: For elevene i Leinesfjord vil undervisningen gå som vanlig i skolens lokaler.

Lærerne på Oppeid underviser hjemmefra. Lærerne kan også undervise digitalt fra skolens lokaler hvis dette kan gjøres med trygg avstand til andre personer.

Elevene må logge seg på nettet og gjøre seg tilgjengelig for undervisning etter ordinær timeplan. Når elevene er pålogget i nettmøte med klassen, skal kamera være aktivert.

Ved tekniske problemer, må elevene snarest ta kontakt med faglærer, eventuelt skolen, slik at man kan finne løsninger. Skolens administrasjon vil være bemannet som vanlig i perioden, men skolen vil ikke være åpen for besøkende uten nærmere avtale.

Eirik Stensland
Rektor

 

30.12.2020: Infomelding nr 4 fra Knut Hamsun Videregående Skole

Hamarøy Kommune har i samråd med NFK besluttet at alle elever ved avdeling Oppeid skal ha hjemmeundervisning mandag 4. januar og tirsdag 5. januar.

Hamarøy Kommune og NFK vil komme med ny informasjon i løpet av kommende lørdag/søndag.

Avdeling Steigen er ikke berørt.

Vi påminner også om at alle elever og ansatte som var i Hamarøyhallen siste skoledag tester seg sammen med de andre i samme husholdning. og at samtlige er i karantene til prøvesvar er kommet.

Eirik Stensland
Rektor

30.12.2020: Infomelding nr 3 Knut Hamsun Videregående Skole

Presisering fra Hamarøy kommune:
Det er påvist positiv covid-19 test på en person tilknyttet KHVGS. Alle ansatte og elever, samt deres husstand, oppfordres til å teste seg. Gå i karantene til du har fått prøvesvar. Hvis du eller noen i familien utvikler symptomer på covid-19 (korona) må dere isolere dere og testes. Test-telefon Hamarøy 47766557 fra kl 8.00 - 15:30. Ta kontakt med teststasjon i din kommune der du er.

Mvh Elisabeth Richter kommuneoverlege Hamarøy / smittevernmyndigheten i Hamarøy.

30.12.2020: Infomelding nr 2 fra Knut Hamsun Videregående Skole

- Det er akkurat nå dessverre uavklart om det blir ordinær skole på avdeling Oppeid fra mandag 4. januar. Dette vurderes fortløpende, og mer info kommer.

- Vi har elever som er bekreftet smittet, og det pågår smittesporing tilbake til siste skoleuke før juleferien.

- Avdeling Steigen: Skole som vanlig fra 4. januar

VIKTIG: Hamarøy Kommune ber alle elever og ansatte som var i Hamarøyhallen siste skoledag om å teste seg! Hvis elever eller ansatte har eller har hatt forkjølelses-symptomer etter siste skoledag bes hele husholdningen teste seg. De som har symptomer må isolere seg!
Testtelefon Hamarøy: 477 66 557. Elever fra andre kommuner bes ta kontakt med sin kommune for testing.

Skolen vil oppdatere fortløpende. Vi håper alle vil bidra til at vi snarest kan komme tilbake i normalsituasjon. Ha en fin nyttårsfeiring hjemme, uten mange nærkontakter!

Eirik Stensland
rektor

 

28.12.2020:
Vanlig skole fra mandag 4. januar på avdelingene Oppeid og Steigen. Elever med symptomer eller i karantene reiser ikke til hybelen eller møter opp på skolen, men holder seg hjemme og gir beskjed til elevtjenesten.

Eirik Stensland
Rektor